Ketahui Status Kewangan Anda

 

Adakah anda tertanya-tanya tentang keadaan kewangan dan kredit anda?

Sebagai keputusan kerjasama kami dengan CTOS, anda boleh mendapatkan laporan kredit percuma!

Selain itu, anda boleh menjadualkan sesi perundingan percuma dengan salah seorang pakar kewangan kami untuk menyemak keadaan kewangan anda.

Dapatkan Laporan Kredit Percuma Anda

Bagaimana Saya Mengetahui Lebih Lanjut Mengenai Kewangan Saya?

Kami gembira anda bertanya, berikut adalah cara kami membantu anda mengetahui status kewangan anda.

 • Laporan Kredit CTOS

  Disebabkan perkongsian kami dengan CTOS, anda juga mendapat laporan kredit CTOS percuma (bernilai RM 25) untuk memahami status kredit anda.

 • Perundingan Kewangan Percuma

  Perunding kami menyediakan rancangan khas untuk menyelesaikan masalah kewangan atau membina kekayaan anda berdasarkan laporan CCRIS dan CTOS anda.

Fahami Keadaan Kewangan Anda Sekarang

Apa yang Boleh Saya Lakukan dengan Skor Kredit?

Skor kredit anda menentukan jenis perkhidmatan kredit yang bersesuaian untuk anda. Sesiapa yang mempunyai kad kredit atau pernah membuat pinjaman bank mempunyai skor kredit.

Faedah Pinjaman yang Lebih Rendah

Skor yang baik mengizinkan pinjaman dengan syarat yang baik kerana ini menunjukkan bahawa anda boleh dipercayai dengan pembayaran hutang tepat pada waktunya.

Kadar Kelulusan Pinjaman Lebih Tinggi

Bank cenderung untuk meluluskan permohonan pinjaman anda sekiranya anda mempunyai rekod kredit yang baik.

Tawaran Kad Kredit yang Berlumayan

Anda akan layak mendapat kad kredit dengan had kredit yang lebih tinggi atau ganjaran yang lebih baik jika anda mempunyai rekod pembayaran kredit yang tepat pada waktunya dan sepenuhnya.

Faedah Pinjaman yang Lebih Rendah

Skor yang baik mengizinkan pinjaman dengan syarat yang baik kerana ini menunjukkan bahawa anda boleh dipercayai dengan pembayaran hutang tepat pada waktunya.

Kadar Kelulusan Pinjaman Lebih Tinggi

Bank cenderung untuk meluluskan permohonan pinjaman anda sekiranya anda mempunyai rekod kredit yang baik.

Tawaran Kad Kredit yang Berlumayan

Anda akan layak mendapat kad kredit dengan had kredit yang lebih tinggi atau ganjaran yang lebih baik jika anda mempunyai rekod pembayaran kredit yang tepat pada waktunya dan sepenuhnya.

Menaik Taraf Kewangan Anda

Melalui perunding kami, anda akan mengetahui status kewangan anda secara mendalam. Pakar kami boleh mencadangkan pelan khas berdasarkan laporan CCRIS dan CTOS anda untuk menyelesaikan masalah kewangan yang menimbul, atau mencadangkan kaedah untuk mengurangkan perbelanjaan dan membina kekayaan!

Ketahui kedudukan kewangan anda

Dapatkan gambaran yang jelas mengenai keadaan kewangan anda melalui laporan kewangan tepat daripada perunding kami berdasarkan laporan CCRIS dan CTOS anda.

Kenal pasti dan selesaikan ancaman kewangan

Perunding kami akan merancangkan pelan khas untuk menguruskan hutang yang semakin meningkat tanpa penglibatan pengambilan kerja tambahan.

Temui kaedah baru untuk mengembangkan kekayaan

Bekerja 9 hingga 5 mengekalkan kehidupan kita, tetapi kekayaan berasal daripada perancangan kewangan pintar. Perunding kami dapat mengenal pasti sumber pengembangan kewangan anda.

Menerima nasihat pengurusan wang

Perunding kami juga akan memberikan nasihat untuk membantu mengurus dan memperbaiki kewangan anda.

Eksklusiviti dan Kecekapan

Dunia perbankan amat mengelirukan, oleh itu, kami menawarkan diri sebagai pusat sehenti untuk semua keperluan kewangan anda.
Kami mengkhusus dalam pengurusan hutang, pembiayaan semula, dan nasihat pinjaman di antara perkhidmatan kewangan lain. Perkongsian IBPO Group Berhad dengan institusi kewangan yang terkenal memberi anda akses kepada strategi kewangan eksklusif. Kami bukan sahaja menjimatkan wang anda, tetapi juga masa.

10,000+

Pelanggan yang Berjaya Dalam Segi Kewangan

Kejayaan Pelanggan Dijamin

RM 4.27J+

Kekayaan Dihasilkan untuk Pelanggan

Dengan Kami, Kekayaan Anda Pasti Selamat

Rakan Kongsi Kami

Pemenang

Klik di Sini Untuk Laporan CTOS Anda!

Proses 3 Langkah

Bagaimana perundingan berfungsi? Jangan risau, kami akan jelaskan.

1. Daftar

Hantarkan borang dan kami akan menghantar e-mel yang mengandungi pautan untuk menjadualkan janji temu dan menuntut laporan CTOS anda.

2. Kami Menghubungi Anda

Salah seorang perunding kami akan menghubungi anda pada tarikh yang dijadualkan untuk sesi perundingan anda.

3. Dapatkan Nasihat Pakar

Semasa rundingan anda, perunding kami akan menemui penyelesaian rancangan yang disediakan khas untuk keperluan anda.

Mudahkan? Daftar Di Sini!

Soalan Lazim

Laporan CTOS adalah laporan skor kredit yang diberikan oleh rakan kongsi kami, CTOS. Dengan skor kredit anda, anda dapat mengetahui jenis perkhidmatan kredit yang bersesuaian. Anda juga dapat memahami status kewangan anda lebih mendalam dan mengetahui bahawa penggunaan kredit anda.

Setelah mendaftar dengan kami, anda akan menerima e-mel yang mengandungi pautan ke halaman CTOS di mana anda boleh mengisi maklumat anda dan melalui eKYC untuk mendapatkan laporan kredit percuma anda.

eKYC membolehkan pengenalian pelanggan digital berlaku pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja. Dengan pelaksanaan eKYC, majoriti pelanggan tidak perlu lagi mengunjungi premis fizikal pembekal perkhidmatan kewangan untuk membuka akaun.

Laporan CTOS anda akan mengandungi pengesahan identiti anda, pengarahan dan kepentingan perniagaan anda, rekod pembayaran perbankan anda yang bersumber dari laporan CCRIS anda, catatan undang-undang anda, dan rujukan perdagangan anda.

Rundingan kami adalah percuma, anda tidak perlu membayar yuran. Rundingan mengandungi:

 • Perundingan
 • Pra-kelayakan
 • Laporan CCRIS
Langkah-langkah berikut hanya disertakan jika anda terlibat dalam perkhidmatan berbayar kami:
 • Pengesahan
 • Cadangan
 • Penyerahan Dokumen
 • Kelulusan dari Bank

Perkhidmatan kami boleh membantu pelanggan mengurangkan hingga 70% komitmen bulanan mereka melalui pelanjutan tempoh pinjaman.

Anda juga dapat menjimatkan sebanyak 70% dari kadar faedah yang dikurangkan dan menyelesaikan semua hutang anda dengan lebih cepat.

Perunding kami mempunyai pengalaman bekerja di bank antarabangsa. Mereka memiliki pengetahuan yang diperlukan untuk memimpin anda ke arah yang benar.

Perunding kami telah bekerja di bank yang diiktiraf secara global dan menjunjung tinggi tahap profesionalisme, keputusan untuk menyewa perkhidmatan kami adalah sepenuhnya bergantung kepada anda.

Penggunaan wang yang berkesan adalah penting untuk mencapai keseimbangan kewangan. Kami percaya melalui rundingan kami, kami dapat membantu anda mencapai matlamat kewangan anda secara berkesan.

Fahami Keadaan Kewangan Anda

Isikan borang untuk menuntut laporan kredit CTOS percuma dan perundingan kewangan percuma!

Tuntutkan Laporan Kredit CTOS Anda